1W dużym garnku z grubym dnem wlej odrobinę oleju do smażenia. Potnij w drobną kostkę cebule, selera, marchewki i podsmaż krótko, dodaj pokrojone w kostkę chorizo oraz suche mielone przyprawy wedle uznania.
2Dodaj pokrojoną w grubszą kostkę karkówkę, podsmaż mięso i dodaj pomidory. Całość zalej około 1,5l zimnej wody. Dodaj liście laurowe i ziele angielskie. Gotuj na małym ogniu przez około 1,5 godziny.
3W ostatnich 15 minutach dodaj fasolę.
4Podawaj gorące z chrupiącym pieczywem.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.