Chorizo Chile Poppers

10
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 8

Składniki

  • 170 g świeżej meksykańskiej kiełbasy chorizo
  • 1 pomidor śliwkowy, pokrojony w ćwiartki
  • 1/2 szklanki ugotowanej komosy ryżowej
  • 1 wyciśnięty ząbek czosnku
  • 2 łyżki posiekanej świeżej kolendry
  • 3 i 1/2 łyżeczki Chili w torebce
  • 2 słoiki (ok. 30 dkg każdy) odsączonych marynowanych słodkich papryczek
  • 55 g pokruszonego twarogu queso fresco (1/4 szklanki)
  • 1/4 szklanki kwaśnej śmietany
  • 1 łyżeczka świeżego soku z limonki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy