Została stworzona z myślą o miłośnikach subtelnych smaków, którzy lubią dodawać musztardę do wielu potraw. To łagodna, słodko-kremowa, a jednocześnie lekko kwaśna musztarda. Takie niesamowite połączenie osiągnięto poprzez zastosowanie octu jabłkowego. Mieszanka ma też urzekający zapach ziół i nie zawiera dodatku substancji konserwujących
Musztarda sarepska
Musztarda sarepska to najbardziej rozpoznawalna i popularna ze wszystkich musztard w Polsce. Sekretem smaku, który tak uwielbiają Polacy, jest specjalnie wyselekcjonowana biała i czarna gorczyca, tzw. sarepska, od której bierze swoją nazwę musztarda. Dzięki temu składnikowi mieszanka dodaje charakterystycznego smaku wszystkim potrawom, więc można ją jeść, z czym tylko się chce. Musztarda początkowo sprawia wrażenie pikantnej, ale po chwili łagodnieje, a wyjątkowe doznania są wzmacniane przez gruboziarnistą, kremową strukturę. A do jej wykonania są używane jedynie najwyższej jakości składniki. Dzięki temu oryginalny smak idzie w parze z dobrą jakością.
Musztarda ostra w opakowaniach szklanych
Musztarda ostra to propozycja dla miłośników ostrych smaków i mocnych kulinarnych wrażeń. Została stworzona przy użyciu wyjątkowo ostrego gatunku gorczycy, w taki sposób, aby fani pikantnych dodatków mogli ją jeść, z czym chcą. Widoczne są w niej białe i czarne ziarenka gorczycy, które podkreślają doznania smakowe i charakter musztardy. Całość została stworzona bez dodatku substancji konserwujących, a wszystkie składniki są najwyższej jakości, dzięki czemu ta musztarda może trafić w gust nawet najbardziej wymagającego amatora ostrości w kuchni.
Musztarda chrzanowa w opakowaniach szklanych
Chrzan sprawia, że musztarda ma bardziej ostry smak, a doznania te zostały dodatkowo podkreślone unikatowym zestawieniem przypraw. Musztarda pasuje do dowolnej potrawy, której chcemy dodać lekkiej ostrości i chrzanowego aromatu. Może też być stosowana w wegetariańskiej i wegańskiej kuchni, gdzie doda intensywności daniom. Bez dodatku konserwantów.