1W dużym garnku rozgrzej oliwkę z oliwek. Dodaj starty na drobnych oczkach imbir oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Smaż przez pół minuty.
2Dodaj kurkumę i przyprawę 5 smaków całość wymieszać i smażyć kolejne pół minuty. Następnie dodaj pokrojone w plasterki pieczarki i posiekane drobno chili - całość smażyć 2 minuty.
3Wszystko zalewamy bulionem i gotujemy na średnim ogniu. W tym czasie przygotowujemy tofu, które kroimy w kostkę i polewamy sosem sojowym.
4Kiedy zupa się zagotuje, zmniejsz ogień i dodaj do niej tofu oraz mleko kokosowe.
5Na koniec dodaj posiekaną kapustę bok choy, doprawiamy solą i gotujemy jeszcze 3-5 minut.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.