1Ziemniaki pokroić w cienkie talarki, wrzucić do śmietany doprawionej pieprzem, solą, gałką i czosnkiem, śmietaną - musi być mocno słona ponieważ ziemniaki wchłoną później sól podczas pieczenia.
2Borowiki podsmażyć na oliwie razem z cebulką i rozmarynem.
3Układać na przemian warstwę ziemniaków i grzybów.
4Po wierzchu posypać pokruszonym serem kozim i piec w temp. 160˚C ok. 40 minut.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.