1Ziemniaki zetrzyj na drobnej tarce, szybko dodaj śmietanę wymieszaj.
2Pokrojone w kostkę boczek i cebulę podsmaż następnie dodaj do ziemniaków.
3Dodaj jaja, kaszę manną, majeranek, dopraw do smaku pieprzem i solą.
4Do natłuszczonej wyłożonej papierem blaszki wlej ciasto, piecz przez 30 min. w temp. 200 st, następnie zmniejsz temp. do 170 st. i piecz następne 30 min.
5Podawaj z sosem ogórkowym, jogurtem naturalnym lub kwaśną śmietaną.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.