1Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie, studzimy i następnie mielimy w maszynce do mięsa 2 razy.
2Dodajemy przesianą mąkę i całe jajo.
3Mieszamy dodając roztopione masło i sól morską.
4Następnie formujemy gnocchi i gotujemy w wodzie osolonej z szafrane
5Hartujemy w wodzie z lodem i przelewamy oliwą z oliwek tak by nam się nie posklejały.
6Na patelni smażymy cebulę drobno posiekaną w kostkę z Suszoną papryką w płatkach Kamis; dodajemy karczochy pokrojone w ćwiartki oraz ugotowane gnocchi i szpinak.
7Doprawiamy do smaku solą morską i pieprzem czarnym.
8Po zdjęciu patelni z ognia dodajemy drobno pokrojony ser pleśniowy.
9Delikatnie mieszamy.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.