25 marca 2016 | Kamis
Nasi eksperci dogłębnie analizowali jakie przyprawy i zioła będą sensacjami w tym roku. Wybraliśmy cztery kombinacje smakowe, których musisz spróbować w tym sezonie.
Cytryna sprawi, że mięso będzie bardziej soczyste
Kwaskowaty smak cytryny ożywi smak mięsa. Spróbuj wyjątkowej przyprawy Kamis Grill Mates Ryba Mojito Lime z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Obok walorów smakowych, cytryna sprawi, że mięso będzie bardziej soczyste i nabierze głębi smaku.
Jeśli lubisz potrawy na ostro, na pewno przypadnie Ci do gustu Przyprawa Kamis Grill Pikantny. Rozgrzej podniebienie naszym pikantnym przepisem.
Konsystencja mięsa jest tak ważna jak jego smak. Nie ma nic przyjemniejszego niż zatopić zęby w soczystym kawałku żeberka czy karkówki z nutką słodyczy. Aby uzyskać ten efekt, dodaj miodu do marynaty. Wypróbuj nasz słodki przepis.
Jedzenie nabiera głębi smaku, kiedy jest pieczone na węglu. Jeśli lubisz aromat wędzonego mięsa, rozpal grilla i użyj przyprawy Kamis Grill Mates Kurczak Smokey Texan. Polecamy ten aromatyczny przepis.
Jedzenie nabiera głębi smaku, kiedy jest pieczone na węglu
Wejdź na naszą stronę, żeby odkryć więcej przepisów, porad, filmów i inspiracji >