1Twaróg podziel na trzy części. Pierwszą zmiksuj ze 1 łyżką śmietany i dopraw suszonymi pomidorami z bazylia i czosnkiem. Kolejne części zmiksuj ze śmietana dodając do jednej paprykę i pieprz ognisty, a do drugiej czosnek i kurkumę. Każdą z części dopraw do smaku solą i odstaw.
2Cebule pokrój w grube plastry, każdy rozdziel na krążki.
3Wszystkie warzywa obtocz w mące i odstaw.
4Do pozostałej mąki dodaj proszek dopieczenia, jajka, mleko i szczyptę soli. Wyrób na jednolite ciasto.
5Przygotowane warzywa smaż na głębszym oleju, podawaj z dipami z twarogu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.