2Ogórki i boczek pokrój w długie cienkie słupki, cebulę pokrój w piórka.
3Płaty mięsa posmaruj z jednej strony musztardą, ułóż na nich ogórek, boczek, cebulę, oprósz sola i świeżo zmielonym pieprzem.
4Dłuższe brzegi mięsa załóż ponad farszem, zwiń w rolady, obwiąż bawełniana nicią.
5W brytfannie rozgrzej olej, obsmaż rolady, przykryj, wstaw do rozgrzanego do 220 st. piekarnika i piecz 70-90 min. ( w zależności rodzaju mięsa) podlewając co jakiś czas wodą lub bulionem wołowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.