1W misce wymieszaj czarną fasolę, pomidory, czerwoną cebulę, jalapeño i przyprawę Mexican Street Food. Zostaw 1 łyżeczkę do późniejszego wykorzystania.
2Podgrzej suchą patelnię na średnim ogniu i ułóż tortillę na wierzch, a następnie warstwę sera, warstwę czarnej fasoli, kolejną warstwę sera. Na koniec przykryj jeszcze jedną tortillą.
3Odwróć tortille, gdy ser zacznie się topić a na spodzie tortilli zaczną pojawiać się czarne palmy.
4W misce połącz śmietanę z pozostałą przyprawą Mexican Street Food.
5Tortille pokrój w ćwiartki i podawaj z kwaśną śmietaną.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.