Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Groszek z fasolą

Pasta z zielonego groszku i fasoli to smaczny i pożywny dodatek do wielu dań. Sprawdzi się jako farsz do roladek, tartaletek lub pierożków ravioli. Nie tylko świetnie smakuje ale także zachwyca kolorem. Przepis przygotował nasz szef kuchni w ramach programu "Kulinarnie mocni".

Składniki
Porcja dla: 4-6
Sposób przygotowania
5 min Czas przygotowania 5 min Czas gotowania
5 min Czas przygotowania
5 min Czas gotowania
  • Na maśle podsmaż pokrojoną w kostkę cebulę, dodaj groszek, fasolę i przyprawy.

  • Smaż razem kilka minut. Następnie zmiksuj na jednolitą masę.

Porady Gotowanie

Zamiast groszku mrożonego możesz wykorzystać groszek z puszki.

Polecamy nasz przepis na chlebowe "Zrazy" na szybko. Pasta z groszku i fasoli jest w nim jednym ze składników.

Oceny i komentarze: 0