1Podgrzej piekarnik do 180oC. Połóż łososia na talerz, spryskaj olejem, posyp papryką i odrobiną soli.
2Tak przygotowanego łososia piecz w piekarniku przez około 15 minut, w zależności od grubości łososia. Po upieczeniu wyjmij i odstaw do ostygnięcia.
3Do dużej miski wrzuć zieloną fasolkę, liście sałaty, oliwki, pomidory i młode ziemniaki. Wymieszaj składniki sosu sałatkowego i przypraw do smaku solą i pieprzem. Wlej dwie łyżki sosu do sałatki, wymieszaj wszytko dokładnie i rozłóż na 4 talerze.
4Na wierzch ułóż płaty łososia, jajka i całość skrop pozostałym sosem sałatkowym.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.