Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Możesz w każdej chwili się wypisać.
Szczupaka pokroić w dzwonka.
Wymieszać sok z cytryny, olej, przyprawy i rozgnieciony czosnek.
Powstałą marynatą zalać rybę i odstawić na ok. 3-4 godziny w chłodne miejsce.
Piec na grillu po ok. 5 minut z każdej strony.
Podczas grillowania rybę smarować marynatą.
Podawać z pieczywem i sałatą.
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Szukasz grillowych inspiracji?
Zapisz się na nasz newsletter a prześlemy Ci ciekawe przepisy!
Możesz w każdej chwili się wypisać.