Ocet winny z białego wina

Ocet winny z białego wina powstaje z wina gronowego w procesie naturalnej fermentacji. Zawiera wartościowe składniki: witaminy, makro- i mikroelementy (potas, fosfor, magnez). Kamis oferuje ocet winny 6 procentowy, którego...

Ocet winny z białego wina powstaje z wina gronowego w procesie naturalnej fermentacji. Zawiera wartościowe składniki: witaminy, makro- i mikroelementy (potas, fosfor, magnez). Kamis oferuje ocet winny 6 procentowy, którego stężenie jest o wiele bardziej przyjazne dla organizmu człowieka, a jednocześnie odpowiednie do nadania właściwego smaku przyrządzanym potrawom.

Produkt odpowiedni dla wegan. 

 
Więcej Mniej

Wskazówki dotyczące użytkowania

Ocet winny z białego wina to niezastąpiony składnik kuchni francuskiej, który potrafi wzmocnić smak wielu potraw. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do sosów sałatkowych, takich jak słynny vinegrette, oraz jako składnik marynat. Dzięki niemu mięso stanie się kruche, miękkie i aromatyczne. Ocet ten doskonale podkreśli smak barszczu czerwonego, galaretek oraz potraw słodko-kwaśnych. Idealny do domowego majonezu, czy sosu tatarskiego. Na jego bazie można też przygotowywać inne octy smakowe. 

 

Informacje żywieniowe

Więcej informacji wkrótce

Składniki

vegan-logo

KOD UPC (Sztuka)

5900084097017

Powiązane przepisy