1Cebule drobno pokroić, w dużym garnku podsmażyć na maśle, rozprowadzić w 1 1/2 l wody, posolić, popieprzyć, dodać tymianek, listek laurowy, majeranek, trybulę oraz rozgnieciony ząbek czosnku.
2Ziemniaki obrać, umyć, pokroić na ćwiartki, ugotować na półmiękko w wodzie z przyprawami.
3Filety opłukać pod bieżącą wodą, pokroić na kawałki średniej wielkości i ugotować w wywarze.
4Łyżką cedzakową wyjąć ziemniaki i rybę, rozłożyć na ogrzanym talerzu, podlać niewielką ilością wywaru.
5Pozostały wywar przecedzić i oddzielnie podać do ryby jako zupę.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.