2Pokrojoną w kostkę cebulę podsmaż na maśle, dodaj liście szpinaku, smaż razem 2-3 minuty, dodaj 1 łyżeczkę ziół prowansalskich, dopraw czosnkiem, solą, pieprzem, na koniec dodaj 1/2 sera, wymieszaj.
3Do ryżu dodaj pozostały ser i zioła prowansalskie, wymieszaj.
4Z ryżu formuj kulki, tak aby w środku znalazł się farsz ze szpinaku.
5Obtocz je w bułce, w jajku i ponownie w bułce.
6Smaż na rozgrzanym głębokim oleju.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.