45M
Czas przygotowania
30M
Czas gotowania
19
Składniki
Składniki
- 2 polędwiczki wieprzowe
- 150 g suszonych grzybów np. podgrzybków
- 1 duża cebula szalotka
- 2 ząbki czosnku
- 1 kieliszek białego wytrawnego wina
- 200 ml słodkiej śmietanki 30%
- 2 łyżki sosu sojowego
- 2 łyżeczki Bawarska w opakowaniach szklanych
- 1 łyżka masła
- 2 łyżki oleju
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- 2 łyżki mąki pszennej
- 6 gałązek świeżego tymianku
- 1 łyżka Pieprz czarny mielony w torebce
- 1 łyżeczka Pieprz biały mielony w torebce
- 1 łyżeczka Papryka słodka w torebce
- szczypta Gałka muszkatołowa mielona
- Sol morska
- Pieprz czarny ziarnisty w torebce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce