1Boczek pokrój w kostkę, wrzuć na patelnię i podsmażaj przez około 2-3 minuty (bez oleju). Dodaj pokrojone w kostkę mięso i smaż około 7 minut.
2Ogórki pokrój w paski, pieczarki w plasterki i wrzuć na patelnię. Smaż wszystko około 5 minut. Przełóż zawartość patelni do garnka.
3Zawartość torebki wymieszaj z 700 ml wody, wlej do garnka.
4Wszystko dokładnie wymieszaj i gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia około 50 minut, od czasu do czasu mieszając. Podawaj z kaszą gryczaną lub pieczywem
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.