21
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4-6
Składniki
- Krok 1
- 800 g polędwiczek wieprzowych
- 1/8 litr śmietany 24%
- 2 ząbki czosnku
- 2 cebule
- 4 łyżki octu winnego z białego wina
- 3 łyżki perłowej cebulki (ze słoika)
- tłuszcz do smażenia
- 4 jagody jałowca
- łyżka masła ziołowego
- szklanka białego wytrawnego wina
- 1 Liście laurowe w torebce
- 1/2 łyżeczki Pieprz czarny mielony w słoiczku
- Sól morska
- 4 Goździki w torebce
- Krok 2
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka masła ziołowego
- 4 jagody Jałowiec
- 4 łyżki Ocet winny z białego wina
- 1 szt. Liście laurowe w torebce
- 6 ziaren Pieprz zielony ziarnisty w torebce
- 4 Goździki w torebce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce