40MIN
Czas przygotowania
20MIN
Czas gotowania
17
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 6
Składniki
- 2 cebule
- 300 g ugotowanej brukselki
- 300 g zblanszowanych różyczek kalafiora
- 300 g twarogu
- 3 łyżki kwaśniej śmietany
- 2 łyżeczki Czosnek granulowany w torebce
- 1 łyżka Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
- 1 łyżka Papryka słodka w torebce
- 1 łyżeczka Pieprz czarny mielony w torebce
- 1 łyżeczka Kurkuma w torebce
- Sól morska
- Olej do smażenia
- Ciasto
- 350 g mąki
- 200 ml mleka
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 2 jajka
- Sól morska
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce