1Do wielkiego garnka dodaj pokrojoną włoszczyznę, zmiażdżony czosnek, żeberka i zalej składniki 3 L wody. Gotuj przez 30 min.
2Wyciągnij mięso, oddziel je od kości i ponownie włóż do zupy. Dodaj zioła i gotuj zupę przez kolejne 30 minut.
3Dodaj pokrojony w kostkę boczek, pokrojoną w plastry kiełbasę oraz obrane i pokrojone w ćwiartki ziemniaki. Gotuj wszystko przez 20 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
4W oddzielnym naczyniu, wymieszaj mąkę ze szklanką zimnej wody i dodaj chochlę wywaru. Tak zahartowaną mieszankę dodaj do zupy i dokładnie wymieszaj, by zupa nabrała gęstości.
5Dodaj do zupy ugotowane jajka pokrojone na ćwiartki lub połówki.
6Dopraw barszcz świeżo zmielonym pieprzem i solą. Na koniec zabiel zupę śmietaną.
7Barszcz podawaj na ciepło z odrobiną majeranku.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.