1Wędzonkę podsmaż na patelni, dodaj warzywa, przyprawy, smaż wszystko razem przez 3 min.
2Z ciasta wytnij 8 trójkątów. Na każdy ułóż nadzienie i zawiń na kształt rogalika. Posmaruj rozkłóconym jajkiem, piecz 20 min w temperaturze 190 stopni.
3Podawaj z gęstym jogurtem lub kwaśną śmietaną.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.