1Cebule, ciecierzycę, jajko, mąkę kukurydziana, przyprawy zmiksuj na jednolitą masę.
2Formuj małe kulki. Spłaszcz je lekko, a następnie smaż na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
3Falafele podawaj w podgrzanych chlebkach pita, z dodatkiem jogurtu i soku cytrynowego oraz czerwonej cebuli pokrojonej w cienkie piórka i pietruszkowym pesto.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.