Naleśniki z nadzieniem bazyliowym

16
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • Krok 1
  • 1 szklanka mąki
  • 1/2 szklanki piwa
  • 1/2 szklanki mleka
  • 2 jajka
  • 4 łyżki masła
  • sól
  • Krok 2
  • 25 dag posiekanych pieczarek
  • drobno posiekana cebula
  • 25 dag tłustego twarogu
  • 2 łyżki masła
  • zmiażdżony ząbek czosnku
  • 2 jajka
  • 1/4 łyżki Pieprz czarny mielony w torebce
  • 3/4 łyżki Bazylia w torebce
  • Krok 3
  • 3 łyżki parmezanu
  • 2/3 szklanki słodkiej śmietany

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy