12
                    LICZBA SKŁADNIKÓW
        
                Liczba porcji: 4-5
Składniki
- 700 g udźca cielęcego
- 3 ząbki czosnku
- sól
- 1/2 łyżeczki kminku
- 400 g podgrzybków
- 1 1/2 szklanka białego wytrawnego wina
- olej do smażenia
- 6 szalotek
- 2 łyżeczki Tymianek w torebce
- Pieprz biały mielony w torebce
- Sól morska
- 1/2 łyżeczki Kminek mielony w torebce
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

 
                              
                    
                              
                    
                              
                    
                              
                    
     
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
							 
                                                     
                                                     
                                                     
										 
										 
										
