1Mąkę, wodę, szczyptę soli i olej wyrabiaj kilka minut do uzyskania jednolitej masy. Odstaw na kilkanaście min.
2Ciasto podziel na 6-8 równych części, uformuj z nich kule a następnie rozwałkuj na bardzo cienkie placki.
3Placki smaż po kilkadziesiąt sekund z każdej strony.
4Na brzegu każdej podgrzanej tortilli układaj serek, szynkę, pokrojone warzywa, posyp serem i ziołami prowansalskimi, dopraw czarnym pieprzem. Brzegi tortilli złóż do środka a następnie zwiń.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.