Cazuela de pescado

18
LICZBA SKŁADNIKÓW

Składniki

  • 5 ząbków czosnek
  • 2 duże cebule
  • 2 małe marchwie
  • 1 mała papryczka chili
  • 1 czerwona papryka
  • 1 por
  • 300 ml wino białe
  • 1 litr woda
  • 0|5 litra pasta pomidorowa
  • 600 g filet z jesiotra ( szkielet na wywar)
  • 3 gałązki świeże oregano
  • 3 gałązki świeża bazylia
  • 1 peczek natka pietruszki
  • Sól morska
  • Pieprz czarny
  • 0|5 łyżeczki Papryka słodka w słoiczku
  • 1 szczypta pieprz kajeński
  • 3 łyżki oliwa z oliwek ekstra vergine

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy