20MIN
                    Czas przygotowania
        
                11
                    LICZBA SKŁADNIKÓW
        
                Liczba porcji: 4
Składniki
- 150 g makaronu penne
- 2 puszki filetów z makreli w oleju
- 1 czerwona papryka
- 200 g ogórków konserwowych
- 1 czerwona cebula
- 2 łyżki soku z cytryny
- 2 łyżki oleju
- 1 łyżeczka Imbir mielony
- 2 łyżki Kolendra w torebce
- Pieprz czarny mielony w torebce
- Sól morska
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

 
                              
                    
                              
                    
                              
                    
                              
                    
     
                                                                 
                                                                 
                                                                 
                                                                 
							 
                                                     
                                                     
                                                     
										 
										 
										
