Bowl z tofu, makaronem i wegetariańskim sosem XO

10MIN
Czas przygotowania
10MIN
Czas gotowania
11
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6

Składniki

  • 230 g suszonego makaronu soba
  • 3 łyżki octu ryżowego
  • 3 łyżeczki sosu sojowego
  • 1 łyżka uprażonego białego sezamu
  • 2 łyżki oleju
  • 1 opakowanie (400 g) twardego tofu pokrojonego w kostkę
  • 6 główek bok choya baby przeciętych wdłuż na pół
  • 1 mała czerwona papryka pokrojona w cienkie paseczki
  • 2 łyżki wegetariańskiego sosu XO, dodatkowy sos do podania
  • 1 szklanka marchewek pokrojonych w zapałki
  • 1/3 szklanki dymki pokrojonej w plasterki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce