Cookie!
Pliki cookie pomagają nam dostarczać treść naszego serwisu. Używając serwisu zgadzasz się na wykorzystanie przez nas plików cookie. Więcej informacji »
00 0
image
Oceń

Ocet cydrowy BIO

Zmętnienie i osad tworzą naturalne składniki ekologicznych, polskich jabłek wykorzystanych podczas produkcji cydru. Ocet cydrowy BIO posiada certyfikat ekogwarancji, który zapewnia nie tylko wysoką jakość produktu, ale również ekologiczny sposób produkcji, który podlega wielu restrykcyjnym kontrolom. Ocet cydrowy BIO to ocet o 5% kwasowości, dlatego ma delikatniejszy bukiet i smak niż octy winne KAMIS. Jego smak jest orzeźwiająco kwaskowy, wytrawny, delikatnie cierpki, ale i słodkawy z wyraźnymi jabłkowymi nutami. Wzbogaci smak sałat i surówek. Sprawdzi się też do zakwaszania – na brytyjską modłę – ryb: dorsza czy halibuta, podawanych z frytkami.

Informacje o produkcie
  • Kod EAN

  • 5900084256582

Oceny i komentarze: 0