1Włoszczyznę pokroić w paski, zalać wodą i gotować wywar.
2Do gotującego się wywaru dodać liść laurowy i ziele angielskie.
3Cebulkę pokroić w kostkę i zrumienić na maśle. Następnie dodać do cebuli pokrojone w grube paski maślaki. Wszystko smażyć jeszcze przez kilka minut a następnie dołożyć do wywaru.
4Do gotującej się zupy dodać też pokrojone w kostkę ziemniaki.
5Na koniec wlać śmietanę, doprawić pieprzem i solą.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.