1Przygotuj zupę. Wszystkie składniki umieść w pojemniku blendera, zamknij, a następnie ustaw blender na dużą prędkość i zmiksuj na gładką masę. Stopniowo dolewaj wodę tak, aby uzyskać konsystencję, w której zupa będzie się nadawała do picia (łącznie ok. 250–375 ml wody).
2Aby przygotować dodatki, na patelni z powłoką nieprzywierającą rozgrzej oliwę na średnim ogniu. Dodaj pozostałe składniki i smaż, od czasu do czasu mieszając, przez ok. 5–7 minut, aż pistacje uprażą się, a boczniaki zaczną nabierać brązowego koloru.
3Przelej zupę do szklanych kufli, a bezpośrednio przed podaniem ułóż na wierzchu przygotowane dodatki.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.