2Zapiekamy warzywa. Następnie gotujemy je z czosnkiem w 2 szklankach wody. Dodajemy pokrojoną dynię i starty na tarce korzeń imbiru. Gdy dynia będzie już miękka blendujemy całość, dodajemy mleczko kokosowe, doprawiamy solą, pieprzem, czosnkiem, gałką muszkatołową i łyżeczką musztardy.
4Sposób przygotowania naparu z imbiru, miodu i cytryn:
5Wodę gotujemy dodając goździki i imbir mielony. Dokładamy do garnka pomarańczę razem ze skórką pokrojoną w kostkę. Dodajemy wyciśnięty sok z cytryny i korę cynamonu.
6Po zagotowaniu, studzimy a następnie słodzimy miodem. Na koniec dodajemy liście mięty.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.