Hiszpańska zupa rybna z krewetkami i szafranem

15
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • Step 1
  • 400 g ryby (np. dorsz, mintaj)
  • 2 szklanki białego wina
  • 1 papryka zielona
  • 2 łyżki oliwy
  • duza szczypta szafranu
  • 400 g obranych dużych krewetek
  • 2 marchewki
  • 1 papryka czerwona
  • sól
  • 1 kostka bulionu warzywnego
  • 400 g innych owoców morza (np. kalmary, mieszanka frutti di mare)
  • 3 pory
  • 1 cytryna
  • 1 łyżka Papryka słodka w torebce
  • 1 łyżka Natka pietruszki w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy