1Steki: Steki umyj i osusz. Przypraw świeżo mieloną solą i opiekaj na ruszcie grilla. Czas grillowania zależy od preferowanego stopnia wysmażenia mięsa. Im dłużej mięso będzie na ruszcie tym mocniej będzie wypieczone. Przed podaniem oprósz steki świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Podawaj z łyżką salsy z pieczonych pomidorów.
2Salsa: Pomidory umyj i osusz. Opiekaj na ruszcie grilla do momentu aż skórka będzie mocno przypalona. Pomidory, razem ze skórką, pokrój w kostkę i wymieszaj z drobno posiekaną czerwoną cebulą. Wymieszaj z oliwą. Dopraw do smaku solą, cukrem i Chili.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.