1Z masła i mąki przyrządzamy zasmażkę jasną i stopniowo rozprowadzamy ją mlekiem tak jak sos beszamelowy. Doprawiamy do smaku gałka muszkatołową, solą i pieprzem.
2Mięso mielimy dwa razy w maszynce i smażymy z cebulką i czosnkiem pokrojonym w kostkę, doprawiamy do smaku solą pieprzem i ziołami, a następnie zalewamy sosem pomidorowym.
3Ser trzemy na grubym oczku.
4Przekładamy w blaszce na przemian sos, makaron, farsz, makaron itd..
5Pieczemy w temp. 160 ˚C ok. 50 minut.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.