1Mięso umyć, pokroić w kostkę 2x2 cm i podsmażyć na gorącym oleju.
2Doprawić łyżką przyprawy do grilla Grill pikantny, zielem angielskim i solą.
3Dodać marchew, pietruszkę i kostkę bulionu rozpuszczoną w 1 szklance wody.
4Całość dusić pod przykryciem przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
5Oddzielnie podsmażyć na oleju cebulę z pieczarkami i dodać do mięsa na 15 minut przed końcem duszenia razem z koncentratem pomidorowym i pozostałą częścią przyprawy.
6Jeżeli gulasz jest zbyt rzadki należy go zagęścić.
7W tym celu wymieszać 1 łyżkę mąki z ¼ szklanki wody i stopniowo połączyć z gulaszem.
8Gotować mieszając, do zgęstnienia sosu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.