Wszystko, co nadaje się do krótkiego smażenia na patelni, czyli przeróżne gatunki mięs, ryb, czy warzyw, można piec również na grillu. Pieczone na ruszcie owoce, np. jabłka, brzoskwinie, gruszki, mogą...
Wszystko, co nadaje się do krótkiego smażenia na patelni, czyli przeróżne gatunki mięs, ryb, czy warzyw, można piec również na grillu. Pieczone na ruszcie owoce, np. jabłka, brzoskwinie, gruszki, mogą być doskonałym deserem lub przystawką. Aby ułatwić przygotowanie wyśmienitych, pikantnych dań z grilla, przygotowaliśmy specjalną mieszankę, w skład której wchodzą m. in. chili, papryka, pieprz czarny, ziele angielskie, pomidory, gorczyca, kolendra, cząber, rozmaryn, czosnek.
Dodatek Przyprawy do potraw z grilla grill pikantny wzbogaci smak i aromat przyrządzanych potraw, a zawarte w mieszance pomidory, papryka i chili dodatkowo nadadzą im atrakcyjny wygląd.
Więcej
Mniej