Wieprzowina w sosie pomidorowym z czarnymi oliwkami

15
Składniki

Składniki 4-5 osób Porcje

  • Step 1
  • 800 g polędwicy wieprzowej
  • 400 g pomidorów bez skórki (1 puszka)
  • 6 łyżek stołowych białego wina
  • sól
  • 4 łyżki mąki
  • 1 cebula
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • 3/4 szklanki bulionu
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 12 oliwek czarnych bez pestek
  • 1/2 łyżeczki Papryka slodka w sloiku
  • 2 łyżeczki Czosnek granulowany w sloiku
  • 1/2 łyżeczki Imbir mielony
  • 4 łyżeczki Natka pietruszki w torebce
  • Pieprz czarny mielony w sloiczku

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy