1Karkówkę lekko rozbić i odłożyć z boku. Nasiona kolendry rozgnieść w moździerzu. Wymieszać z posiekanym czosnkiem, oliwą oraz ostrą i słodką papryką. Otrzymaną marynatą posmarować karkówkę.
2Czerwone papryki pokroić w ćwiartki i razem z kolbą kukurydzy opiec na grillu. W tym samym czasie na grillu upiec karkówkę po około 7-8 minut z każdej strony. Paprykę zdjąć z grilla i pokroić w paski. Z kukurydzy ściąć nasiona. Karkówkę pokroić w paski. Podgrzać przez chwilę tortille na grillu, następnie ułożyć na nich paski papryki, kukurydzę oraz pokrojoną karkówkę. Można dodać pikantny ketchup i zwinąć.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.