1Przyprawę grill kiełbaski w piwie, sproszkowany czosnek, słodką paprykę, piwo i olej rzepakowy mieszamy ze sobą. Macerujemy kiełbasy w zalewie (każda w osobnej misce), minimum godzinę. Następnie pieczemy kiełbasy na grillu, polewając marynatą. Upieczone kiełbaski – białą i zwyczajną – owijamy folią aluminiową i odstawiamy na chwilę.
2Kaszankę rozdrabniamy.
3Kroimy bułki – półbagietki, kajzerki i grahamki, gładziemy na chwilę na grillu.
4Przygotowujemy warzywa – kroimy czerwoną cebulę w cienkie pióra, ogórki małosolne w plasterki, a marchewkę w długie cienkie paski (za pomocą obieraczki do warzyw). Do marchewki dodjemy odrobinę octu winnego, łyżeczkę czosnku i łyżeczkę musztardy chrzanowej. Mieszamy.
5Z pieczywa, sałatki i kiełbaski robimy kanapki.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.