1Dynię oprósz przyprawami, skrop oliwą, dodaj szczyptę soli i pieprzu, dokładnie wymieszaj, ułóż na blaszce do pieczenia. Piecz w piekarniku przez 25 min. w temperaturze 180℃
2Składniki na sos umieść w małym zakręcanym naczyniu, energicznie wymieszaj.
3Na talerzach ułóż rukolę, upieczoną dynię, posyp pokruszoną fetą, polej sosem, posyp nasionami z granata i uprażonymi na suchej patelni pestkami dyni.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.