15M
Czas przygotowania
10M
Czas gotowania
11
Składniki
Składniki 4 Porcje
- 250 g dyni piżmowej, pokrojonej w kostkę
- 200 g bakłażana, pokrojonego w kostkę
- 1 papryka pomarańczowa lub czerwona, pokrojona w kostkę
- 1 cebula, pokrojona w kostkę
- 250 g cukinii, pokrojonej w kostkę
- 3 łyżki oliwy z oliwek, plus do nasmarowania płyty plancha
- 2 łyżki marynaty z pieprzem Espelette
- 1/2 łyżeczki Sol morska
- 3 pomidory śliwkowe, pokrojone w kostkę
- 4 filety (bez skóry) z białej ryby: okoń morski, dorsz lub halibut (125 g każdy)
- 1 łyżeczka Natka pietruszki w torebce
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce