1Aby przygotować marynatę, połącz wino, sos sojowy, olej sezamowy i cukier w misce i dobrze wymieszaj.
2Ułóż przegrzebki w pojemniku do gotowania na parze. Na każdym przegrzebku umieść łyżeczkę marynaty, odrobinę imbiru i dymki oraz szczyptę mieszanki chińskiej 5 Smaków .
3Umieść pojemnik nad garnkiem z gotującą się wodą, przykryj i gotuj na parze przez 3-4 minuty.
4Przed podaniem polej każdego przegrzebka jeszcze jedną łyżeczką marynaty i przystrój liściem kolendry.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.