Przegrzebki na parze z imbirem i dymką
9
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 3 łyżki wina ryżowego Shaoxing
- 1 łyżka sosu sojowego light
- ½ łyżki oleju sezamowego
- 1 łyżka cukru
- 12 przegrzebków z ikrą
- 4 cm świeżego imbiru startego na tarce
- 3 cebule dymki pokrojone w cienkie plasterki
- szczypta Kurczak 5 smakow
- Liść kolendry do przybrania
POWIĄZANE ARTYKUŁY I FILMY
Wanilia laska historia
Wanilia laska historia
Waniliowa historia .video-responsive{ overflow:hidden; padding-bottom:56.25%; position:relative; height:0; } .video-responsive iframe{ left:0; top:0; height:100%; width:100%; position:absolute; } CCiekawostkiCie Ciekawostki Nazwę wanilia zawdzięcza Hiszpanom - „vaina” oznacza torebkę, strąk....
Loading_More
Loading_More