1Ugotuj jajka na twardo (potrzebujesz ok 6-8 minut).
2Wyjmij plastry łososia z opakowania i pokrój je drobno jak do tatara.
3Obrane i ostudzone jajka dodaj do miski z pokrojonym łososiem i rozgnieć składniki widelcem. Dodaj do mieszanki rozgniecione ząbki czosnku, majonez, musztardę i przyprawy. Połącz składniki w jednolita pastę.
4Na koniec skrop pastę świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.