1Jogurt wymieszać z majonezem. Dodać pokrojone w drobną kostkę 2 ogórki małosolne, posiekany koperek i skórkę z cytryny. Doprawić solą morską, suszonymi pomidorami z czosnkiem i bazylią oraz zmielonym lub utłuczonym w moździerzu zielonym pieprzem.
2Filet z łososia umyć, osuszyć i położyć na aluminiowych tackach. Grillować przez chwilę (ok. 2-3 minuty) z każdej strony. Doprawić solą i zmielonym lub utłuczonym w moździerzu zielonym pieprzem.
3Bułki przekroić, lekko zrumienić na grillu. Na dolnej części bułki położyć liść sałaty, łososia, sos majonezowy, pokrojonego w plastry ogórka małosolnego, liść sałaty i przykryć drugą połówką bułki. Serwować od razu.
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.