Pieprz młotkowany z kolendrą

Gruboziarnista struktura pieprzu młotkowanego uzyskiwana jest w specjalnym procesie produkcji, w którym ziarna pieprzu 'rozłupywane' są na cząstki. Oryginalny dodatek kolendry czyni z mieszanki unikalną kompozycję smakową o zdecydowanym, wyraźnym...
Gruboziarnista struktura pieprzu młotkowanego uzyskiwana jest w specjalnym procesie produkcji, w którym ziarna pieprzu 'rozłupywane' są na cząstki. Oryginalny dodatek kolendry czyni z mieszanki unikalną kompozycję smakową o zdecydowanym, wyraźnym charakterze.

Pieprz młotkowany z kolendrą stanowi doskonałą przyprawę do steków, mięs grillowych i pieczonych – nadaje im intensywny, ostry smak oraz atrakcyjny wygląd. Mieszanka sprawdza się również, jako dodatek do sosów, dipów oraz przygotowywania serków smakowych.
Więcej Mniej

Informacje żywieniowe

Więcej informacji wkrótce

Składniki

Pieprz czarny - 60%, gorczyca biała, kolendra - 15%.

KOD UPC (Sztuka)

5900084241762

Powiązane przepisy