Imię jest wymagane.
Imię ma nieprawidłowe znaki.
Adres e-mail jest wymagany.
Adres e-mail jest nieprawidłowy.
Adres e-mail już istnieje jako użytkownik.
Hasło jest wymagane.
Hasło nie jest ważna, musi zawierać co najmniej 6 znaków.
Rozumiem i zgadzam się z polityką prywatności dotyczącą tej strony
E-mail / hasło combo był nieprawidłowy.
W naszym systemie nie ma podanego przez Ciebie adredy e-mail/ hasła. Spróbuj ponownie.
Wystąpił nieoczekiwany błąd.
Wystąpił błąd podczas łączenia konta.
Rozumiem i zgadzam się z polityką prywatności dotyczącą tej strony and
Hasło nie jest rozpoznawany.
Survenie błąd podczas nagrywania.
Rozumiem i zgadzam się zpolityką prywatności dotyczącą tej strony and
400 g kapusty
1 cebula
1 łyżeczka koncentratu pomidorowego
200 g cielęciny
200 g ziemniaków
sól
1 łyżka masła
2 litr wody
1 łyżeczka Czosnek granulowany w sloiku
Liście laurowe w torebce
1/2 łyżeczki Pieprz czarny mielony w torebce
2 łyżki Przyprawa do bigosu i potraw z kapusty w torebce
Poszatkowaną kapustę i cebulę oraz pokrojoną w kawałki cielęcinę zalać wrzątkiem i gotować przez 40 minut.
Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz resztę składników.
Gotować aż ziemniaki będą miękkie.
Komentarze