Kremowa zupa porowo-ziemniaczana

Przygotuj pyszną, sycącą i cudownie maślaną zupę porowo-ziemniaczaną z aromatyczną okrasą w postaci wędzonego boczku. Ten cudownie rozgrzewający krem idealnie sprawdzi się zarówno w roli przystawki, jak i dania głównego. Głębię smaku nada mu odrobina gałki muszkatołowej, czo... Przygotuj pyszną, sycącą i cudownie maślaną zupę porowo-ziemniaczaną z aromatyczną okrasą w postaci wędzonego boczku. Ten cudownie rozgrzewający krem idealnie sprawdzi się zarówno w roli przystawki, jak i dania głównego. Głębię smaku nada mu odrobina gałki muszkatołowej, czosnek i sól himalajska. Krem porowo-ziemniaczany przygotujesz w niecałą godzinę, a poza podstawowymi przyprawami będziesz potrzebować zaledwie czterech prostych składników. To jak - skusisz się? Czytaj więcej Czytaj mniej
15MIN
Czas przygotowania
45MIN
Czas gotowania
8
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 5-6

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy